Interieurontwerp.

Studio Evelien adviseert u bij de indeling en inrichting van uw woning of zakelijk object. Uw ideeën en wensen vertaalt Studio Evelien in een creatief indelings- en inrichtingsplan.

Indelingsplan

Wij kunnen u adviseren bij de indeling van uw woning of kantoorruimte. In een eerste overleg bespreken we het doel van de ruimte. Uw wensen en gedachten worden dan op een rijtje gezet, waarna wij dit voor u in de plattegronden zullen verwerken.

Elk ontwerp wordt geïllustreerd met sfeerbeelden, plattegronden en/of bouwtekeningen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de nieuwe situatie. Met het ontwerp kan u zelf aan de slag. Indien gewenst begeleidt Studio Evelien deuitwerking ervan.

Inrichtingsplan

Wanneer het indelingsplan definitief is kan StudioEvelien het inrichtingsplan verder voor u ontwerpen. Het inrichtingsplan zal bestaan uit het zoeken en bepalen van de te gebruiken materialen en meubels, hierbij kunt u denken aan o.a. vloeren, de keuken, badkamers, meubilering, stoffering, verlichting en kleuren.
Het definitieve interieurontwerp wordt uitgewerkt in een bouwtekening en een afwerkstaat. Op die manier kunnen verschillende offertes goed met elkaar vergeleken worden, en naar aanleiding daarvan zal er duidelijk gecommuniceerd kunnen worden met de aannemer & onderaannemers. Indien gewenst selecteren wij voor u een of twee aannemers en begeleiden wij voor u de bouw. Zie tabblad bouwbegeleiding.

Zie werkwijze voor een uitgebreide uitleg over de te leveren diensten. Studio Evelien biedt in totaal 5 bouwstenen aan. Op deze manier bepaalt u zelf waarbij u advies en hulp wilt gebruiken.

Met haar creatieve blik en ruimtelijk inzicht heeft Evelien ons woonvertrek voortreffelijk ingericht. Ten eerste kwam zij met het goede idee om de keuken en zithoek volledig om te draaien. Door zich te verdiepen in onze persoonlijkheden en voorkeuren, realiseerde zij zich dat wij vooral rondom de eettafel leven. Het was dus voor ons belangrijker om een ruime eethoek te hebben, dan een ruimte zithoek en daarom adviseerde zij de nieuwe indeling. Ten tweede kwam zij met ideeën over meubels en kleuren waar we niet zelf aan gedacht zouden hebben. Dit bracht ons nieuwe inzichten en gaf ons inspiratie bij het inrichten van ons huis. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en hadden dit niet gekregen zonder het advies van Evelien.

Mijke van BallegooijenWilhelminastraat, Amsterdam