Over Evelien.

Achter Studio Evelien staat Evelien Kloosterman-Wolff die na haar studie makelaardij 5 jaar als makelaar werkte in Amsterdam. Door haar grote passie voor de andere kant van het vak namelijk het inrichten en verbouwen van woningen besloot Evelien bij een Binnenhuis Architect in Haarlem te gaan werken.

Na twee jaar neemt Evelien de beslissing om haar eigen ontwerpstudio te beginnen.

Zo opende EVELIEN in 2009 de deuren van haar eigen interieurontwerp studio, Studio Evelien “interior design”.

Evelien heeft de ideale mix van ruimtelijk inzicht, gevoel voor styling en, niet onbelangrijk, daadkracht. Bij Studio Evelien weet je zeker dat jouw project op een goede manier, tijdig en mooi wordt opgeleverd. Daardoor zorgt Evelien dat ze de investering dubbel en dwars waard is."

Hein van EsAndreas Ensemble, Amsterdam

Evelien is enthousiast, professioneel en heel prettig om mee te werken. Ze is creatief, heeft een goede smaak en een bijzonder goed gevoel voor styling. Qua producten biedt ze een mooie mix van luxere en simpelere dingen. Ze heeft ons geweldig geadviseerd wat betreft de indeling en inrichting van verschillende ruimtes, en het gebruik van kleuren in huis. Ze werkt samen met goede leveranciers van bijvoorbeeld vloeren, tapijt en gordijnen. En niet onbelangrijk: de door haar geleverde diensten zijn keurig binnen het door haar geoffreerde budget gebleven. We zijn heel erg blij met het werk van Evelien!

Annette Hospers-Meerman

Tot wij een nieuwbouwhuis kochten, had ik er nooit bij stil gestaan dat je dan een enorme hoeveelheid aan keuzes moet maken. Evelien heeft ons in dit proces enorm goed geadviseerd en begeleid. Soms duidelijk sturend en soms meer adviserend. Ze heeft het talent en de ervaring om je te adviseren in lijn met je smaak, maar ook om je aan te moedigen om eens iets anders te doen. Ze weet precies wat er verkrijgbaar is en wat de mogelijkheden zijn, en dit hoeft zeker niet altijd voor de hoofdprijs. Wij zijn enorm tevreden en blij met Evelien haar hulp. We hadden het niet zonder haar gekund en bij een volgend project vragen we haar weer ons te adviseren, zonder enige twijfel.

Anne Rusius-Nijenhuis